Снимка Инстаграм/Илон МъскИлон Мъск направи сензационно признание. разкри, че има синдром

...
Снимка Инстаграм/Илон МъскИлон Мъск направи сензационно признание. разкри, че има синдром
Коментари Харесай

Илон Мъск: Имам синдром на Аспергер

Снимка Инстаграм/Илон Мъск

Илон Мъск направи сензационно самопризнание. разкри, че има синдром на Аспергер в американското комедийно шоу Saturday Night Live.

Мъск означи, че е " първият водещ на Saturday Night Live, който има синдром на Аспергер, или най-малко първият водещ, който признава това ".

Хората с Аспергер интерпретират околната среда по друг метод от другите хора.

Възможно е, поради естеството на предаването, изказването на Мъск да не е било съществено. Синдромът на Аспергер е разстройство за цялостен живот, характеризиращо се със съществени усложнения в общественото другарство, разбиране на околния свят и стандартен, повтарящ се комплекс от ползи и действия.

„ Нямам доста интонация или вариации в метода, по който приказвам... което, съгласно мен, прави страхотна комедия “, пошегува се той в началния си монолог.

Неговият коментар провокира бурни овации от аудиторията на студиото. Някои хора в обществените мрежи обаче сложиха под подозрение изказванието му.

 „ Вижте, знам, че от време на време споделям или обявявам странни неща, само че мозъкът ми тъкмо по този начин работи “, сподели Мъск.

Много хора със синдром на Аспергер имат интензивни и мощно фокусирани ползи - някои ги насочват към сполучлива кариера.

Милиардерът се пошегува и с необикновеното име на сина си - той и певицата Граймс оповестиха раждането на първото им дете X Æ A-12 Musk предходната година. " Това е като котка, която тича през клавиатурата ", сподели господин Мъск, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР